Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /chroot/home/profiris/profirisk.hu/html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Szolgáltatásaink

Tevékenységi körünk, gépjármű és vagyon kár szakértés, kapcsolódó átfogó szakértői tevékenység, szakvélemény készítés, audit, hatékonyság elemzés, rendszer és munkafolyamat ellenőrzés, egyéni, speciális megbízások teljesítése. 

Tevékenységünk során különösen ügyelünk arra, hogy megbízóink jó hírnevét megőrizzük. Úgy gondoljuk, hosszú távon elégedett és hálás marad az az adós, akinek az ügyét kíméletesen kezelték. Munkánk során elsődleges célunk az életképes szerződések megmentése, hiszen bizonyos körülmények között célravezetőbb a szerződések módosítása, nem pedig azok megszüntetése. Ez a hozzáállás már sok megbízónk és ügyfelünk elégedettségét vívta ki.

 
Kárszakértés, kockázat értékelés
Cégünknél az erő biztonsággal és szakértelemmel párosul. Több évtizedes egyedülállóan széles spektrumot átfogó tapasztalattal bíró szakembergárdánkkal teljesítjük megrendelőink kéréseit a gépjármű, személyi sérülés, és a vagyon-kár szakértés bármely témakörében. Munkatársaink hosszú évek óta a Biztosítási szakma aktív szereplői, akik megalapozott szakmai tudással teljesítik partnereink megbízásait.
Célunk olyan szolgáltatást nyújtani, mely megfelel a legmagasabb szakmai elvárásoknak, elősegítve ezzel a minőségi biztosítói tevékenységet.  
 
Pénzbehajtás
A pénzbehajtás során cél az, hogy a kintlévőségek mielőbb beérkezzenek az Ön számlájára. A több mint 10 éves szakmai tapasztalatunkból adódó szakértelem és hozzáértő rutin nap mint nap hozzájárul ahhoz, hogy ez a cél meg is valósuljon. Munkatársaink többféle csatornán keresztül kerülnek kapcsolatba az adós személlyel, (levélben, telefonon, e-mail-en, személyesen) mely eszközök együttes használatával lesz igazán hatékony a pénzbehajtás tevékenysége.
 
Adósságkezelés
Az adósságkezelés, adósságrendezés folyamán főként olyan ügyeket vállalunk el, ahol eszközfedezet áll a háttérben. Az eszközfinanszírozás rendezése során célunk az, hogy mind a megbízó, mind az adós a jól járjon, s a végeredménnyel mindkét fél elégedett legyen, ezért az eszközfedezet visszaszármaztatását csak végső megoldásként használjuk.
 
Magánnyomozás cégek részére
Cégek felkutatása, információgyűjtés, üzleti partnerek megbízhatóságának ellenőrzése, cégátvilágítás, megfigyelés.
 
További szolgáltatások
  • Polgári és büntetőjogi eljárások előkészítése, megalapozása a szükséges információk beszerzése
  • Finanszírozás előtti információgyűjtés
  • Megbízás esetén a büntető feljelentések elkészítése, postázása és nyomon követése, a lefoglalt eszközök átvétele
  • Szállítás saját partnereken vagy a megbízó meghatározott partnerén keresztül a szállító cég számlája alapján
  • Inkasszó
  • Készlet finanszírozott kereskedések ellenőrzése
  • Biztonsági feladatok ellátása, telephelyek, lakóparkok, rendezvények őrzése, biztosítása
 


© Profi Risk Consulting Kft. •  LURDY-HÁZ, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. szám II. emelet 2B-307.  •  E-mail: info@profirisk.hu  •  Adatvédelmi tájékoztató